Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IK Wormo P-2012

Följ

P-2012

Följ oss för uppdateringar
Följ

Match

IK Wormo

5 - 2
Exercisfältet D-plan
Samling vid hörnan vid bollarna och vagnen
30 maj 2024
18:15

Asmundtorps IF

Referat

Referat: IK Wormo - Asmundtorps IF

Skönt väder för en match denna kväll där Linda bokat fel dag från början.....skulle ju egentligen vara på träningsdag; onsdag. Som väl var kunde vi få låna en hörna från Fram :) så det fick bli på konstgräs denna ljumma torsdagskväll. Och det blev en oerhört trevlig match som publiken bjöds på från båda lagen! De blåa tränarna kunde konstatera att flera olika träningar gett resultat - framför allt gällande passningsspel och "vända spel". Det var en ren fröjd! Första perioden blev också jämn där. de blåa fick 5 anfall och de svart/gula 6 med ett olyckligt självmål för de blåa - vilket händer alla backar någon gång.

Andra perioden växlade de blåa upp och Asmundtorps målvakt visade verkligen vad han gick för :) - men anfallen gav resultat (15 anfall mot A-torps 4) och andra perioden gick de blåa förbi med ett uddamål. Lika bra spel från båda lagen. Roligt när båda lagen spelar boll och inte bara "tjongar".

Tredje perioden växlade de svart/gula upp och som det ibland blir när man går offensivt; man tappar lite defensivt och där passade de blåa på. Än en gång stod Linda och Peter och njöt av ett fantastiskt passningsspel och man kunde se att även flera misslyckade passningar fanns det en tanke till. 6 avslut för de blåa och 10 för A-torp men det var de blåa som fick in ytterligare två bollar. Ett gäng svettiga, blåa, stolta killar - för det här var verkligen en match som de fick kämpa i - klev av planen denna kväll. Och två verkligen nöjda tränare!